Monday, March 31, 2008

Το προφανές


Θίχτηκαν τα παπαγαλάκια!

Αυτά που επιδέξια κατασκευάζει το ελληνικό Υπουργείο Αμορφωσιάς. Και ξεσπάθωσαν από τα διαπλεκόμενα μέσα διαστρέβλωσης. Με ελληνορθόδοξα απολίτιστες φωνασκίες και παραληρηματικούς αλαλαγμούς. Ενήλικες (;) χύμηξαν στα τηλεπαράθυρα όπως κάνουν τα παιδάκια στις αυλές των Δημοτικών σχολείων, μόλις χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα. Εκφράζοντας με ανάλογη γλώσσα τις προεφηβικές απόψεις που απέκτησαν κι αυτοί από τα θέσφατα βιβλία, στα αξιοθαύμαστα σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

Καιρό είχαν να θιχτούν σε εθνικό επίπεδο. Από τότε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (προσοχή στα ουσιαστικά που γράφουμε με κεφαλαίο) αναχώρησε θιγμένος από την Αλβανία. Η ελληνορθόδοξη Ελλάς θέλει να παίζει με τους δικούς της κανόνες. Σαν τα παιδοβούβαλα που συνήθως αναζητούν αφορμές να μαλώσουν, σαν τα κακομαθημένα παιδάκια που γανιάζουν μόνα τους, όταν τα άλλα παιδάκια δεν θέλουν να τα παίξουν.

Η ελληνορθόδοξη Ελλάς θεωρεί δημοκρατική ενέργεια την κλοπή, το ξέσκισμα και το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας. (Παράλληλα έχει και μια εντελώς πρωτότυπη άποψη για τη δικιά της, αφού σύσσωμος ο καθ’ υποβολή προσβαλλόμενος λαός της, νιώθει ρίγος όταν βλέπει τη γαλανόλευκη να μπλέκεται ανάμεσα στα μπούτια των αοιδών και να χαϊδεύει τα αμελέτητα των αθλητών! ) Θεωρεί πως πρέπει να απαγορεύει ετσιθελικά την επίσκεψη πολιτικών προσώπων, συνέδρια που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις από τις επικρατούσες στα πανάγια χώματά της και τον δυσανάλογα απλωμένο εναέριο χώρο της.

Θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά της τον εξαναγκασμό των αλλοδαπών να ασπαστούν την μία και μοναδική ρουσφετοαλήθεια, βαπτιζόμενοι στην ελληνορθόδοξη κολυμβήθρα του Σιλωάμ προκειμένου να αποκτήσουν μια θέση στον ήλιο που ο αυτοανακηρυγμένος περιούσιος λαός χαίρεται μέχρι αποβλάκωσης.

Κανένας υπήκοός της δεν αναρωτήθηκε ποτέ πώς οι αλλοδαποί (εννοείται από τις φτωχές χώρες, διότι το κόμπλεξ απέναντι στις πλούσιες αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του) απέκτησαν ελληνικά ονόματα. Ο συνωμοσιολόγος λαός της δεν γνωρίζει το παραμικρό ούτε και γι’ αυτό το γεγονός. Ούτε βέβαια ότι αυτές οι ενέργειες είναι πασίγνωστες σε διεθνές διπλωματικό επίπεδο.

Πρόσφατα, εκεί που αναβίωνε ναζιστικά έθιμα στην καμένη Ολυμπία, η ντροπή της Ε.Ε. έδειξε και πάλι την κουτοπονηριά της επιχειρώντας να κρύψει από τα βλέμματα της υφηλίου (που κατά τα άλλα θέλει να είναι στραμμένα επάνω της) τη διαμαρτυρία των ακτιβιστών υπέρ του Θιβέτ.
Η καταστολή των εκδηλώσεών τους υπήρξε σκανδαλώδης για μια χώρα που ανερυθρίαστα αποκαλείται «δημοκρατική», λέξη που χρησιμοποιεί ως αντικλείδι για να ανοίγει τις πόρτες στα σαλόνια που συνήθως δεν δέχονται το πολίτευμα της φεουδαρχικής δημαγωγίας. Καθόλου σκανδαλωδώς, τα κόμματα της αριστεράς του φθόνου και της παρωπίδας, που έχουν λόγο για όλα και για όλους, ήπιαν το αμίλητο νερό.

Και ήρθε η σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό να τους ενοχλήσει. Γιατί; Μα επειδή δηλώνει το προφανές!

5 comments:

guerrero7,62 said...

Καλα κανεις,ωραια τα λες,συνεχισε να προπαγανδιζεις τη καθε αλητεια γειτονων,για σενα φτανει να ειναι ανθελληνικη,τιποτα αλλο δεν μετραει.
Τοσο μισος για τη πατριδα σου πλεον;
Τοση χολη δεν βγαζουν ουτε οι γκριζοι λυκοι.
Ναζιστικη χωρα,αποπατος της Ε.Ε.
Γιατι δεν ζητας να μας βομβαρδισει το ΝΑΤΟ μπας και βαλουμε μυαλο και ερθουμε στα ισα μας.
Συνηθως δεν παιρνω στα σοβαρα τα οσα γραφωνται στα blogs,αλλα εσυ το ξεφτυλλισες,αμα τοσο δυστυχισμενη εισαι που εισαι ελληνιδα κανενας δεν σε κραταει εδω,δεν ζουμε στη Λαοκρατικη Δημοκρατια της Γερμανιας.

StupidityGR said...

Ο φίλος ο guerrero7,62 νευρίασε και δεν μας παίρνει και στα σοβαρά.
No friend, I will not hate your guts.
She has guts, for saying it like it is and apparently you hate her guts.
Κατάλαβες;
Σιγά τη δημοκρατία της μπανανίας μεγάλε.
Δεν είναι το Υπουργείο Αμορφωσιάς κοπέλα μου.
Είναι η χώρα της αμορφωσιάς και της βλακείας.
Καλημέρα και να είσαι καλά που έχεις το θάρος και τους τα ψέλνεις.
Για να νευριάσει ο κύριος, κάτι καταφέρνουμε κι εμείς.

guerrero7,62 said...

Oταν η ελληνικη κλαψα και μιζερια μεταφραζεται σε guts...
Προς το παρον περιμενε τις καλυτερες μερες για τις ΗΠΑ και το κοσμο(wow)με την εκλογη-αν το πετυχει-του Ομπαμα.
Soooo pathetic mate.

Διαγόρας ο Μήλιος said...

Μα καλά, όλοι οι ξενομαθείς εδώ πλάκωσαν;

Μου αρέσει μάλιστα που ο "πατριώτης" προσπάθησε να παραβγεί τον "ανθέλληνα" στη χρήση της αγγλικούρας...

Δεν πάμε καλά λέω...

guerrero, αγόρι μου, άμα τη βρίσκεις πλέον του δέοντος "ανθελληνική" τη Μεγαλοκοπέλα, και σε χαλάει, γιατί δεν πας να διαβάσεις και να σχολιάσεις σε κανένα άλλο ιστολόγιο; Δεν σε υποχρέωσε κανείς να χτυπάς κάρτα εδώ πέρα!

Τι έγινε; τη βρίσκεις κάπως άδικη και βλαμμένη τη λογική του "έτσι είναι, κι άμα δεν σου αρέσει στρίβε"; Ε λοιπόν, κι εγώ έτσι ακριβώς τη βρίσκω, αλλά αυτή ακριβώς είναι η λογική που διέπει το αρχικό σου σχόλιο!

guerrero7,62 said...

@διαγορας
Ενταξει αυτοκλητε δικηγορε και προστατη του παροντως ιστολογιου,αφου το λες εσυ θα στριβω.
Και μια και μιλαμε για guts και του οποιος λεει οτι του γκαυλωσει τα εχει,το ιδιο μπορουμε να ισχυριστουμε και για εναν χρυσαυγιτη που κραυγαζει "καψτε τα σκοπια".
Και αυτος λεει αυτο που πιστευει και ειναι εξισου ακραιο με τις αποψεις της μεγαλοκοπελας.
Εκει που ο φασιστας θα ανακαλυψει σιωνιστικες συνωμοσιες για το σκανδαλο του ντοπινγκ στη αρση βαρων και οτι θελουν να χτυπησουν τον πολιτισμο,ιστορια μας και χεσε ψηλα κ'αγναντευε καποιοι θα βγουνε να πανυγηρισουν που η ελλαδα ταπεινωθηκε, με τη γνωστη χαιρεκακια τους.
Και please αγαπητε διαγορα,οι μαγκιες πισω απο ενα πληκτρολογιο ειναι γνωρισμα 15χρονου,δεν εισαι τετοιος don't act like one,εφοσον μιλησες για αγγλικουρες...