Wednesday, March 12, 2008

Μάριον Τζόουνς, η κρατούμενη με το Νο 84868-054

Κι άλλο UPDATE:
Αυτή τη φορά από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.



UPDATE:
Μετά κι από τα νέα του ΣΚΑΪ καταλαβαίνω τι ακριβώς εννούν όσοι επιμένουν "δεν θα γίνουμε αμερικανάκια". Στη διάλεκτό τους σημαίνει "κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, δίχως επιπτώσεις".
Α ρε κουτόχορτο που σας ταΐζουν...



Αυτός είναι ο τίτλος της είδησης, έτσι όπως τη διάβασα στο ΒΗΜΑ.

Η κακομοίρα Μάριον γεννήθηκε σε λάθος χώρα. Στην Ελλάδα θα είχαν ήδη μετονομάσει οδούς προς τιμήν της. Το όνομά της θα είχε δοθεί σε βαπόρια που διασχίζουν τις θάλασσες, θα το φώναζαν σε αναβαπτισμένους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Θα είχε τους υπέροχους, ειλικρινείς και φιλαλήθεις συμπατριώτες της στο πλευρό της, να ζητωκραυγάζουν για την ίδια γιουχαΐζοντας ταυτόχρονα τους αντιπάλους της.

Και μετά το τέλος της τιμωρίας της θα ξεκινούσε ανερυθρίαστη τις προπονήσεις, τις οποίες φυσικά δεν θα είχε εγκαταλείψει ποτέ αφού ο σύλλογός της είναι συνώνυμο της συγκάλυψης, θα την τιμούσαν στα κρυφά σχολειά που εξακολουθούν να διδάσκουν τη διαστρέβλωση οποιαδήποτε αλήθειας και την παραμόρφωση ντοκουμέντων προς όφελος του γένους.

3 comments:

Ναπoλέων said...

Σ' αυτό (και γι' αυτό) το "post" θα υποστείς ένα παλιό, μπορεί και παμπάλαιο, ανέκδοτο για την ελληνική «καπατσοσύνη» και ...ιδιαιτερότητα:
Ένας αμερικανός, ένας ελβετός κι ένας έλληνας, πίνοντας σε ένα μπάρ, εκθειάζουν την χώρα τους:

-Εμείς στο Αμέρικα, λέει ο USAνος, έχουμε προχωρήσει τόσο στην επιστήμη, που σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΔΙΑ, τούς βάζουμε τεχνητά πόδια και γίνονται οι καλλίτεροι ποδοσφαιριστές!

-Έ, καί;;; κάνει ο Ελβετός, εμείς σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΡΙΑ, τούς βάζουμε τεχνητά χέρια και γίνονται οι καλλίτεροι ρολογάδες!

-Σιγάααααα το βύσσινο!, τους αποστομώνει ο Έλληνας. Εμείς στην Ελλάδα ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ, τούς βάζουμε και μάς κυβερνάνε!

Κάποτε έβγαζε γέλιο... Βγάζει ακόμα;;;
Έστω πικρό;;;
αγάπη-αφοπλισμός-ειρήνη
Ναπολέων

Μεγαλοκοπέλα said...

Από ανέκδοτα να φαν κι οι κότες... κι από κότες άλλο τίποτε... Ζουμί, ωστόσο, γιοκ!

Anonymous said...

Τι να πει κανείς; Ότι έχεις άδικο;
Μια αμερικανίδα νομικός σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση είχε πει κάποτε: το πρόβλημα σε μια κοινωνία δεν είναι η αδικία αλλά η έλλειψη δικαιοσύνης.
Δλδ δεν μπορούμε να μηδενίσουμε το κακό, την αδικία και την παρανομία αλλά πρέπει να τιμωρούμε αυτά τα φαινόμενα όταν εμφανίζονται. Αλλιώς όχι απλώς διαιωνίζονται αλλά πολλαπλασιάζονται κιόλας.