Friday, April 4, 2008

Κουρέλες

Σοκαρίστηκαν (ισχυρίσθηκαν) πάλι τα κνώδαλα της ελληνικής κουρελαρίας που νομίζουν πως είναι δημοσιογράφοι. Και γιατί παρακαλώ; Επειδή, σε ένα αιφνιδιαστικό έλεγχο, η ελληνική ομάδα άρσης βαρών βρέθηκε ντοπαρισμένη.

Καλά, πού ζουν; Ξέχασαν τους Ολυμπιακούς; Ή νόμισαν πως αίφνης ο ελληνικός αθλητισμός βρήκε το πανάρχαιο DNA των πρωταθλητών; (τέτοια δεν έλεγε εκείνη η φυσική ξανθιά που πηδάει ξαφνικά τα εμπόδια με την ταχύτητα της μηχανής με την οποία εξαφανίζονται οι συναθλητές της;)

Απλούστατα, όπως σε όλες τις εκφράσεις της ελληνικής καθημερινότητας, έτσι κι εδώ, βασιλεύει η υποκρισία, οι μίζες αλλάζουν χέρια και με φασιστο-λαϊκίστικο τρόπο προβάλλεται η ελληνοχριστιανική απάτη και η άνανδρη χυδαιότητα ως αρετή!

Κάπως έτσι εδραιωνόταν και το ψέμα της αρίας φυλής… (Ουπς, κάποιοι θα σοκαριστούν μ' αυτό - ΠΑΛΙ!)

6 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Locus Publicus said...

Eγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν με ενοχλεί το οτι όλη η ομάδα ήταν ντοπαρισμένη. Δουλειά τους και πρόβλημά τους. Με ενοχλεί το γεγονός οτι τους αποθέωσαν, με χρήματα ολόκληρου του λαού. Πάρτε ό,τι θέλετε. Στρατιωτικούς τίτλους, συντάξεις, άδειες ταξί, και τελειωμό δεν έχει. Αυτοί που γίνονται διάσημοι άς κάνουν τα λεφτά τους απο τον ιδιωτικό τομέα. Με διαφημίσεις αθλητικές και άλλα συναφή. Δεν χρειάζεται να φέρνουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υποδεχτεί το κάθε αμόρφωτο φρόκαλο που σηκώνει βάρη.

StupidityGR said...

Οι μορφωμένοι αθλητές είναι ελάχιστοι.
Ο κάθε βλαξ σηκώνει βάρη για το μεγάλο όνειρο του ελληνικού δημοσίου.
Dream team? My foot.
Τους "κατατρέχουν" όλοι, τους "ματιάξανε", τους... τους... τους..., και αυτοί δεν ξέρανε τίποτα για το "φόνο".
"Σαμποτάζ" πριν φτάσουν στο Πεκίνο και "πέσανε" όλοι από τα σύννεφα πάλι.
Να είσαι καλά, ωραία τα λες.

doctor said...

Συμφωνώ και ειδικά με την "ελληνοχριστιανική απάτη".
Εκεί είναι η ουσία του προβλήματος.

doctor

Heliotypon said...

'Ισως κάποτε αρχίσω να γράφω μιά λίστα με τις απάτες που καλούνται να πιστέψουν ως αλήθειες οι κάτοικοι αυτού του τόπου... Μόνος μου μάλλον δεν θα τα κατάφερνα να τις συγκεντρώσω όλες. Είναι τόσο πολλές! Μου έδωσες την ιδέα σήμερα...

Κλαζoμένιoς said...

Ωραία η "πρότασή" σου στο προηγούμενο "ποστ" να αντικαταστήσουμε το «ΜΜΕ» με το «ΔΜΔ» !
Σούπερ!

Κι ένα άλλο κάπως σχετικό τλσπντν...

Ο Πούτιν παντρεύεται, ο Κόλ παντρεύεται κι εγώ αισθάνομαι πολύ μόνος... Δεν θα βρεθεί καμμιά σιτεμένη για μένα;

Φιλάκια