Tuesday, August 28, 2007

Αποκλειστικό!

Mετά τους σεισμούς στην Ηλεία και στην Αυλίδα, η έντονη σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στον θαλάσσιο χώρο ανατολικά της Σαμοθράκης. Ο νέος σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 της κλίμακας Ρίχτερ.



Η Ελλάς βάλλεται από υπο-γήινους με τα χαρακτηριστικά που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία:


Μαλλί λαδωμένο ή άπλυτο από βουτιά, δυσανάλογο σταυρό στο δεξί (απαραιτήτως) χέρι, καβάλα σε απροσδιόριστο ον. Απαραίτητο αξεσουάρ: (Λευκό) T-shirt (με γαλάζια γραμματοσειρά) THEOFANIA.


Ξεσηκώνονται για το ιδανικό τους - την επίσημη καθιέρωση του ορθόδοξου θεοκρατικού πολιτεύματος - παίρνοντας τις ευλογίες ανώτερων όντων του σκότους, με χρυσοποίκιλτα ενδύματα με ασορτί καπέλα.


Μέχρι να ικανοποιηθεί το αγνό κίνητρό τους, για μια χώρα γεμάτη εκκλησάκια - εκκλησίες - μοναστήρια - ακόμη μεγαλύτερες εκκλησίες και εκκλησίες-βίλες ή βίλες-εκκλησίες, απειλούν να καίνε τα δάση και να προκαλούν σεισμούς γκρεμίζοντας τα αστικά κτήρια προκειμένου να κτίσουν, ακόμη πιο ελεύθερα, εκκλησάκια με βίλες και βιλίτσες με εκκλησίες.

Επόμενο βήμα τους θα είναι η αντικατάσταση κάθε φανερού σχολείου με κρυφό, όπου θα διδάσκονται λαϊκοί μύθοι και πατροπαράδοτα παραμύθια.

2 comments:

Ναπoλέων said...

29.8.07
Το βράδυ στις 7, με μαύρα (ή έστω ένα μαύρο περιβραχιόνιο, ρέ αδερφέ…, όλοι έχουμε κάπου ένα μαύρο περιβραχιόνιο!) στις πλατείες.

Μην δεν "δώ" κάποιον/αν! Σάς έφαγα!

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων Παπαδόπουλος

Heliotypon said...

Αχ! μεγάλος ο καϋμός, κοριτσάρα μου! Το τι κακό έχουν κάνει οι θρησκείες στον κόσμο, και ειδικά στον δικό μας Ελληνικό, "ορθόδοξο" λένε οι θρασείς!". Σμάρια οι μαυροφορεμένοι άχρηστοι και καλοπληρωμένοι κηφήνες που νομίζουν ότι "εργάζονται" επειδή ψέλνουν ακατανόητες ανοησίες! Και δεν τους πληρώνουν οι "πιστοί" μόνο. 'Ολοι τους πληρώνουμε, από τους φόρους μας που αντί να πηγαίνουν στην παιδεία και άλλους χρήσιμους σκοπούς πάνε στα ράσα! Χώρια τι πληρώνει το "χριστεπώνυμο πλήρωμα" σε εράνους, δίσκους, χτίσιμο εκκλησιών, κεριά, κ.α. Δεν ντρεπόμαστε λέω' γω, οι τριτοκοσμικοί, που παριστάνουμε και τους πολιτισμένους!