Friday, December 12, 2008

Σωπάτε καλέ!

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να υπάρξει στην απόδοση των ευθυνών».
Κώστας Καραμανλής

Μια κοινωνία που δέχεται ασχολίαστα μια τέτοια δήλωση του πρωθυπουργού της, είναι χαμένη από χέρι. Και, φυσικά, μόνο δημοκρατική δεν μπορεί να θεωρείται. Αλλά αυτό το γνωρίζουμε. Ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο "αγανακτισμένος λαός" καταπίνει ό,τι τον συμφέρει. Δεν εκπλήσσομαι.

4 comments:

"Αισθηματική ηλικία" said...

Κι όμως παραξέξου το
αυτές οι kinky δηλώσεις του Μπούλη είναι που τον κάνουν sexy
στα νοικοκυριά των δημοσκοπήσεων.

(Μόνο χαμένοι απο χέρι;)

DennisV said...
This comment has been removed by the author.
DennisV said...

ΣΠΑΜ- Απάντηση στην ερώτηση σας.
Άπλα έκανα θεαματικη εξόδο από το e-rooster σαν κάλος ποζεράς (βλ. Histrionic Personality Disorder) που είμαι, μην ανησυχείτε (διότι εχούμε και γνώσεις ψυχόλογιας).
Άπλα συνέχισα την κουλτούρα εμφυλίου που υπάρχει στο blog κάνοντας ένα Οργισμένο σχόλιο σ' έναν συντελέστη που μου σπάσε τα νευρά (nothing more or nothing less than that). Μην το δημοσιευσέτε απλά απαντώ στην απορία σας.
UPDATE Σας ευχάριστω που παράτηρησατε το λάθος μου (Βuy Buy E.rooster) και που με θεώρείται ποιητίκη ιδιοσύγκρασια. Θεώρηστε το ως ένα μετάμοντερνο τρόπο να εκφράστει η γενία των 700 ευρώ την οργή της σε συνδυασμό με την σουργελόποιηση της και ενά χτυπήμα στον καταναλώτισμο (3 σε 1). Και όντως ήταν σουργέλο το ποστ. Θα το έσβηνα αλλά ετσί και αλλίως είχε μια ειρωνίκη προσπάθεια αυτοσατύρας από την αρχή.

ellinaki said...

Τί καλύτερο περίμενες από μία συντηρητική κοινωνία σαν την ελληνική;

Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι τροφή για να βγει στην επιφάνεια ο "καταπιεσμένος" συντηρητισμός του νεοέλληνα.