Tuesday, June 10, 2008

Ελλάδα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2008

Βιάζομαι, ε; Μπα, καθόλου!

Δεν έχετε προσέξει πως όποια θέση κι αν παίρνει η εκάστοτε «ΕΘΝΙΚΗ» ΜΑΣ (δώστε σημασία στο ΜΑΣ, διότι σ’ αυτή τη χώρα απαγορεύεται να ζούνε αλλοδαποί που παρακολουθούν σπορ δίχως να ταυτίζονται με το υβρίδιο του ελληνορθόδοξου εθνικοσοσιαλισμού) στο τέλος βγαίνουν όλα τα δίποδα που αποκαλούνται δημοσιογράφοι να δηλώσουν «π ρ ω τ α θ λ ή τ ρ ι α σ τ ι ς κ α ρ δ ι έ ς μ α ς»;

Προτείνω να στεφτεί η Ελλάδα (όχι απλά η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά ολόκληρη η χώρα) πρωταθλήτρια Ευρώπης ΑΝΕΥ αγώνων. Άλλωστε, στον ιδεώδη κόσμο των απανταχού Ελληναράδων, χρέη προπονητή θα εκτελούσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Θα χάριζε στους Σουηδούς διακοπές στα Δωδεκάνησα με το αλκοόλ δωρεάν, στους Ρώσους θα χρέωνε τα δεκαπλάσια (διότι οι νεόπλουτοι μόνο έτσι το φχαριστιούνται), όσο για τους Ισπανούς… ε, όλο και θα τους έπειθε να διοργανώσουν ταυρομαχίες για τα ευαίσθητα γούστα του νεοέλληνα και να τους δώσει ποσοστά από τα στοιχήματα του μονοπωλίου του.

3 comments:

StupidityGR said...

Οι "ελληνορθόδοξοι εθνικοσοσιαλιστές" υπέστηκαν ήτα και ίσως ξεχάσουν το "μας" τα "δημοσιογραφικά" σαίνια.

basik-ly said...

Σκέφτομαι ώρες ώρες, όταν ακούω ελληνικό ραδιόφωνο με αθλητικές ακομπές "αφιερωμένες στους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό", πως χώρες (εξίσου μικρές, γιατί αυτό το παραμύθι καλά κρατεί) όπως η Ολλανδία, αν έκαναν το ίδιο δεν θα έπρεπε να είχαν άλλο πρόγραμμα στο 24ωρο.

Η έπαρση των άσχετων ξιπασμένων. Το "μηδέν" (στην επίθεση) καλά κρατεί.

Do it yourself said...

Για να δικαιολογήσω και τον "τίτλο μου", το όνομά μου, το ψευδώνυμό μου, αδερφέ, παίρνω την πρωτοβουλία και ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΩ την πολυαγαπημένη μας πατρίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ από την ανάποδη του EURO'08:
Ήταν η πρώτη που ΞΩΠΕΤΑΧΤΗΚΕ από τους αγώνες!!!

{χειροκροτήματα}