Friday, May 30, 2008

Γάμοι Ομοφυλόφιλων

Πολύ, πάρα πολύ καλά κάνει η (ελληνική) εκκλησία και δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την άποψή της κατά των ομοφυλόφιλων (γάμων).

Δεν μας αφήνει έτσι να ξεχνάμε τον σκοταδιστικό και οπισθοδρομικό ρόλο της, τη λυσσώδη αντίθεσή της απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε κάθε νέα κατάκτησή τους.

5 comments:

αθεόφοβος said...

Ο πολιτικός γάμος των ομοφυλοφίλων είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους ώστε να αποκτούν και τα αντίστοιχα νομικά δικαιώματα.
Άπό την άλλη μεριά είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα και της εκκλησίας να βάζει τους δικούς της κανόνες σε όσους θέλουν να της είναι πιστοί.

Μεγαλοκοπέλα said...

Απολύτως! Και μακάρι να τηρούσαν και οι ίδιοι οι πιστοί τους τόοοοσο ελαστικούς κανόνες της.

Ωστόσο, θα ακούσουμε τη γνώμη της εκκλησίας επί του θέματος όταν αρχίσει να δίνει συντάξεις. Ως τότε ας παίζει στο πραύλιό της (και παρακαλώ με χαμηλωμένους τους ήχους της καμπάνας της).

Τέλος, ο Σανιδάς είναι η ντροπή της νομικής επιστήμης.

Εξερευνητής said...

Μεγαλοκοπελάρα μου,
συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου για τον κ. Σανιδά, όμως, επειδή μάλλον νομικός είσαι, άρα έχεις ολίγον καβαλλημένο το καλάμι, θεώρησες περιττό να πληροφορήσεις την "πλέμπα", εμένα δηλαδή και τους λοιπούς κοινούς θνητούς, το «γιατί».

Μόλις άκουσα το ραδιόφωνο για την απόφανση Σανιδά [ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ το Σύνταγμα και οι Νόμοι γάμους ομόφυλων, όχι ομοφυλόφιλων, άλλο είναι αυτό...] και μού σηκώθηκε η τρίχα, πήρα ένα φίλο δικηγόρο για διευκρίνιση.
Και με βεβαίωσε γι' αυτό που ήδη ψυχανεμίζόμουνα:
Ό,τι -λέει...- απαγορεύεται, απαγορεύεται ΡΗΤΩΣ, αλλοιώς επιτρέπεται.
Αλλοίμονο άλλωστε, αν ίσχυε το αντίθετο... Δεν θα πήγαινε κανείς π.χ. για ...κατούρημα, διότι ούτε το Σύνταγμα, ούτε οι Νόμοι ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ κάτι τέτοιο...

Βρεγμένη σανίδα λοιπόν στον κ. Σανιδά, να πάει σπιτάκι του το ταχύτερο και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ [γιατί να πάρει σύνταξη;;; Για την ΤΕΤΟΙΑ προσφορά του στην Υπηρεσία;;;] και να πάει να μαζεύει φράουλες στην Μανωλάδα για να ζήσει.
Αυτή την δουλειά ίσως τήν κάνει καλά.

basik-ly said...

Οι ταλιμπάν της Ε.Ε. ξαναχτυπούν!

StupidityGR said...

Άσε να φάνε άλλη
μιά καμπάνα όπως διάβασα σε ένα σχεδόν καινούργιο και μπορεί να γίνει αξιόλογο blog.