Monday, December 17, 2007

Ορκίζομαι

update:

Ω καλή μου ξανθιά

Οι προτεραιότητες δεν κρύβονται!



Ορκίζομαι να υπηρετώ τα συμφέροντα των δικών μου ανθρώπων, ακριβώς όπως έκαναν και οι προκάτοχοί μου, οι οποίοι επίσης ορκίστηκαν.

Ορκίζομαι να προστατεύω τα ταμεία της μίας, αγίας, καθολικής και αποστολικής εκκλησίας, που δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την αθέτηση του όρκου των συναδέλφων μου. Έχω βαθιά πίστη μέσα μου πως οποιαδήποτε ατασθαλία κι αν κάνω δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθώ γιατί είμαι καλή χριστιανή και η εκκλησία της Ελλάδος με προστατεύει, όπως άλλωστε την προστατεύω κι εγώ και όλοι οι ψηφοφόροι μου, γι’ αυτό και δεσμεύομαι πως ουδέποτε θα αποκτήσουν το πολυπόθητο τέμενος οι μουσουλμάνοι.

Ορκίζομαι να εξασφαλίζω το μέλλον των αμέτρητων κουμπάρων, βαφτιστηριών, εξώγαμων αρχιμανδριτών και λοιπών ποιμένων με ανήλικες, διαφυλάσσοντας παράλληλα και το δικαίωμα σχηματισμού μαφιόζικων καρτέλ.

Ορκίζομαι πως δεν πρόκειται να διακυβεύσω τα συμφέροντα του τόπου νομιμοποιώντας αλλοδαπούς δίχως να πλουτίζουν με φακελάκια οι υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών, και να κάνω τα στραβά μάτια αν κάποιος απ' αυτούς σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα.

Ορκίζομαι να είμαι όσο πιο διακριτική μπορώ στα ρουσφέτια προκειμένου να μην με πιάσουν στα πράσα. Αν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχω φροντίσει να μην ξοδέψω όλα τα χρήματα που κέρδισα από αυτές τις δραστηριότητες στον τζόγο, στις μπουτίκ, στα Weight Watchers και στα χιονοδρομικά κέντρα της αλλοδαπής που δεν ξέρουν ποια είμαι και μου χρεώνουν κανονικά τη σουίτα σε σημείο που αγανακτούν οι δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι νομίζουν πως θα πάνε τζάμπα ταξιδάκι, αλλά το μόνο που γλιτώνουν είναι τα εισιτήρια της Ολυμπιακής.

Ορκίζομαι στα χρωμοσαμπούαν που συνέβαλαν στο ίματζ και το ύφος μου να εξακολουθώ να τα χρησιμοποιώ έως ότου γίνει και η Ντόρα ξανθιά.

Ορκίζομαι στα botox να τα τιμώ και να τα συντηρώ με απειροελάχιστη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.

Ορκίζομαι ότι δεν θα κάνω τίποτε απολύτως γιατί ΑΥΤΟ θέλει ο ελληνικός λαός που ψηφίζει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, δεν έχει και ούτε πρόκειται να αφήσει λαμόγιο εκτός υπουργικού αξιώματος.

Ορκίζομαι πως θα παλέψω να διατηρήσω τη βλακεία αυτού του λαού. Προς όφελος δικό μου και των δικών μου. Εις βάρος όλων σας…

Μα την Παναγία!

11 comments:

Ναπoλέων said...

Όλα καλά κι όλα ωραία, τα καρφιά σας, τί λέω;, οι καρφάρες σας, οι 45άρες νταβανόπροκες, έφεραν δεύτερο (και με διαφορά) τον φουκαρά τον Κλαζομένιο αλλά...

το botox τί είναι;;;

α-α-ε
Ν.

Heliotypon said...

Εκπληκτικά τα λες! Μακάρι να σε διάβαζε η κυρία... Κι όλοι οι κύριοι παρομοίου φυράματος!

Purple Overdose said...

Όλα αφήνουν τελικά μια πικρή γεύση στο στόμα...

Anonymous said...

Μήπως υπονοείς κάτι;

Aris Grandman said...

Ά ρε Μεγαλοκοπέλα, πόσοι άντρες μπορούν να αναμετρηθούν με την ντόμπρα, ίσια, straightforward, έντιμη, ξεκάθαρη, to the point, αιχμηρή και ταυτόχρονα πειστική, επιχειρηματολογημένη και ταυτόχρονα δυνατή γλώσσα σου! Πολύ σε χαίρομαι! Πόσοι γαμημένοι μικροέλληνες σε διαβάζουν; Θα ήθελα να κάνω κάτι για να σε διαβάζουν περισσότεροι! Νά' σαι καλά Μεγαλοκοπέλα της πολιτικής, νά ' σαι καλά! Μου δίνεις κουράγιο για τον απλό λόγο: υπάρχουν κι άλλοι σκέφτομαι κι άλλοι θυμωμένοι σαν κι εσένα, θυμωμένοι όχι από υστερία, αλλά ακριβώς επειδή έχουν τα λογικά τους και δεν αντέχουν αυτή τη γαμο υποκρισία αυτής της γαμημένης χώρας!
Φιλιά, Grandman.

Aris Grandman said...

Στη συνέχεια ανέβασα στο μπλογκ μου ένα ποστ αφιερωμένο εξαιρετικά σε σένα. Ώστε να σε διαβάσουν, αν μη τι άλλο και οι δικοί μου αναγνώστες. Δες το, Φιλιά, Grandman.

Κλαζoμένιoς said...

@ grand-MAN

Συγγνώμην ...δηλαδή... χριστουγεννιάτικα... αλλά, κύριέ μου, όταν πληκτρολογούσες:
«Ά ρε Μεγαλοκοπέλα, πόσοι ΑΝΤΡΕΣ μπορούν να αναμετρηθούν...»
συνειδητοποιούσες τί ακριβώς εννοούσες;;;

Άντε, καλή χρονιά, από έναν παρατηρητή γεμάτον κακία.

Aris Grandman said...

@Klazomenios Ξέρω πολύ καλά τι γράφω αγαπητέ. Η δουλειά μου είναι να γράφω. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τη σύγκριση που επιχείρησα. Αναρωτήσου λοιπόν γιατί έκανα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ;

Μη βιάζεσαι λοιπόν να κρίνεις, χριστουγεννιάτικα...

Ατρεύς said...

Ωραίο! πολύ ωραίο!

Αλλά να ασχολείσαι εσύ, κοτζάμ Μεγαλοκοπέλα, με όρκους που μόνο τη διαρκή παρουσία της «ζώσης», μετά στριγγακίων ενιάκις, εκκλησίας στην πολιτική σκηνή ενθυμίζουν, και που βέβαια ποτέ δεν κρατιούνται, μπλιάχ... μπλιάχ... μπλιάχ...., δεν είναι κάπως χάσιμο χρόνου;
Λέω εγώ... και μετά συγχωρήσεως...

Καλή χρονιά, μπίρα μ'!
Πολύ σέ αγαπώ.

doctor said...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

doctor

Φακός said...

@ Μεγαλοκοπέλα
Καλή Χρονιά!

Επειδή παλιότερα είχατε ασχοληθεί με τον κ. Βουλγαράκη και τα κατορθώματά του, ελάτε στο γιατάκι μου να εμπλουτίσετε την ενημέρωσή σας με τα νέα κατορθώματα του νέου στό νέο του υπουργείο.
Πολύ "ανώτερα" και των ...επικειμένων από την ΦΠΠ ή τον Μαγγίνα...

Φιλάκια.