Friday, May 11, 2007

Πόσο μ' αρέσουν τα αγοράκια

Στα προκριματικά του Eurovision Song Contest 2007, πριν λίγη ώρα, εκτός από τη συμμετοχή της Σερβίας όπου η προτίμηση στις γυναίκες νταλικέρηδες ήταν ολοφάνερη, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έδειχναν σαφή προτίμηση στα αγοράκια. Δυστυχώς το καρτέλ της υπ’ ανάπτυξιν Ανατολικής Ευρώπης στέρησε από μένα, που επίσης μου αρέσουν τα αγοράκια που τους αρέσουν τα αγοράκια, τη χαρά να ξαναδώ τα φαβορί μου, αφού δεν επέτρεψε στον Πορτογάλο χορευτή που θα μπορούσε να είναι αδερφός του Ρονάλντο (ή απλά να κρεβατώνουν τον ίδιο στυλίστα), τον Δανέζο κομμωτή-drama queen και τον Αυστριακό George Michael με κοστούμι Vivienne Westwood να ακολουθήσουν τον μπασμένο Τούρκο Ρουβά-Καραπιπερίμ, που σε τρία χρόνια θα κάνει καριέρα στο Broadway με το Alter Mega, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, όπου θα συνευρεθεί με τους ομογάλακτους εκπροσώπους της Ισπανίας, Σουηδίας, Ελλάδας, Ουκρανίας, Αγγλίας, Γαλλίας προκειμένου ν’ ανταλλάξουν συνταγές μαγειρικής. Τα κορίτσια από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη που έχουν παρατήσει προ πολλού την κουζίνα, είναι έτοιμα να αλλαξοπιστήσουν και να δώσουν γη, ύδωρ και κρεβατοκάμαρα-σκρίνιο στις Σερβίδες που με τη σειρά τους γλυκοκοιτάζουν τις ομόθρησκες Ρωσίδες.

Έκπληξη της βραδιάς απετέλεσε ο Alexi Lalas, ο οποίος αφού δεν τα κατάφερε στο ποδόσφαιρο και στο τραγούδι, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον χορό, ως Φιλανδός βίκινγκ.

3 comments:

Archimidis P. said...

Σωστή!:)

etalon said...

...ελπιζω η υποστηριξη μου στον alps να σε καλυψε!!!

Μεγαλοκοπέλα said...

Απόλυτα και σ' ευχαριστώ. Όχι τόσο για την... υπεράσπιση όσο για τη συμφωνία... χαρακτήρων. Ξέρεις, έχω την εντύπωση πως δεν απέμειναν πολλοί σ' αυτή τη χώρα, με "συμπλέουσες" απόψεις.